Szolgáltatások

Szerviz

Meghibásodott mérlegét bízza profi szakemberekre!

Legye szó ipari, vagy raktári területről, a munka szakszerű elvégzéshez elengedhetetlenek a mérlegek. Mivel állandó használatnak vannak kitéve, és ezt egy bizonyos idő után nehezen viselik, előfordulhatnak különböző meghibásodások. A jó hír, hogy a problémákon lehet segíteni! Vegye igénybe profi szakemberek segítségét a mérlegek javításához!

A mérlegek javítása terén több éves tapasztalattal rendelkezünk, így biztos lehet abban, hogy minőségi szolgáltatás keretein belül szüntetjük meg a problémákat, ráadásul igyekszünk minél rövidebb idő alatt helyreállítani a mérlegeket, hiszen egy ipari, vagy raktári területről nem lehet heteken át nélkülözni őket!

Fontos, hogy a mérlegek javításához laikusként ne kezdjen hozzá, ugyanis így még nagyobb kárt tehet a szerkezetben! Hívjon minket azonnal és igyekszünk rövid időn belül, a helyszínen felmérni a problémát, majd azt el is hárítani!

Kérdés esetén keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken!


Megbízható mérleg szervizt keres? Jó helyen jár!

Számos ipari területen rendkívül fontos szerepet töltenek be a mérlegek, hiszen bizonyos munkafolyamatok előtt szükséges tisztában lenni az eszközök és termékek pontos tömegével. E téren ugyanis egy rossz adat akár végzetes hibákat is okozhat, ezért nem véletlen, hogy egy meghibásodott mérleget azonnal kivonnak a munkából a szakemberek és javíttatásra küldik a berendezést. Ha a mérleg javításhoz még nem talált megbízható vállalkozást, nem kell tovább kutatnia, nálunk jó helyen jár!

Mérleg szervizünk munkatársai több éves tapasztalattal rendelkeznek a berendezések javítása terén, így biztos lehet benne, hogy színvonalas szolgáltatást képvisel vállalkozásunk. A minőség mellett az ügyfélbarát hozzáállást is fontosnak tartjuk, ezért rövid kiszállási határidővel igyekszünk helyreállítani a berendezéseket, hiszen egy meghibásodott mérleg miatt nem szabad, hogy több napra leálljon a munkavégzés!

Mérlegeljen, és ha Önnek is a szakértelem az elsődleges, forduljon bizalommal mérleg szervizünk munkatársaihoz!


Mérlege javításra szorul? Mi a segítségére lehetünk!

Az Inego Kft. 2011-ben alapítottuk, és azon dolgozunk, hogy minden ügyfelünk személyre szabott megoldást kapjon, legyen szó a mérlegek hitelesítéséről, értékesítéséről, vagy éppen javításáról. Ha Önnek éppen mérlegjavításra lenne szüksége, úgy érdemes hozzánk fordulnia. Hogy miért? Cégünk csapatába olyan kollégák tartoznak, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek a mérlegek gyártása és javítása terén, így bárminemű mérleg javítását nagy szakértelemmel viszik véghez.

Vannak olyan helyzetek, például a laboratóriumi körülmények, amikor igen nagy problémát jelent, ha a mérleg éppen nem pontos, vagy nem működik megfelelően; ilyenkor elengedhetetlen a mérleg javítása. Persze nem csak laboratóriumi körülmények közt jelent problémát a mérleg meghibásodása, hiszen ezeknek az eszközöknek az iparban és a kereskedelemben is fontos szerepe van, és mivel gyakran vannak kitéve nagyobb tehernek és használatnak, így rendkívül fontos, hogy mindig megfelelően működjenek. Mi abban tudunk megoldást nyújtani, hogy ezeket a szerkezeteket a lehető legnagyobb szakértelemmel és odafigyeléssel tesszük újra használhatóvá. Szükség esetén a helyszínen is vállalunk javítást, de ha nagyobb a probléma, és tovább tart a javítási folyamat, igény szerint csereeszközt is tudunk biztosítani ügyfeleink számára. A mérlegjavítást úgy végezzük el, hogy az ügyfél még sokáig használhassa munkája során. Cégünk nagyjából az összes mérleggyártót és márkát ismeri, így egyik megjavítandó mérőeszköz sem okoz számunkra meglepetéseket. A kereskedelemben használatos mérlegektől kezdve a háztartási mérlegeken át egészen az iparig terjed mérlegjavító szolgáltatásunk, így bármilyen probléma esetén fordulhat hozzánk segítségért.

Vegye igénybe szolgáltatásainkat, ha szeretne biztos megoldást a mérlegjavítás terén! Ha problémája akadt mérlegével, vagy kérdése lenne a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Cégünk fő tevékenysége a mérleg javítás.


Mindannyian tudjuk, milyen fontos egy vállalkozás életében a pontos mérés. Amennyiben mérőeszköze meghibásodik, akár tetemes kárra, vagy súlyos fogyasztóvédelmi bírságra is számíthat. Ugyan ezek a problémák ipari termelésben szinte felbecsülhetetlen selejtet, illetve rengeteg plusz munkaórát okoznak.
Amennyiben mérőeszköze meghibásodik, ne késlekedjen,HÍVJON BENNÜNKET! Gyors határidővel, alacsony kiszállási-, és bevizsgálási díjjal állunk meglévő és új ügyfeleink rendelkezésére. A javítást szükség esetén el tudjuk végezni a helyszínen is, de a speciális beavatkozást igénylő esetekben szervizünkbe szállítjuk az eszközt. Igény esetén a legtöbb esetben cseremérleget biztosítunk az Önök zavartalan működésének érdekében.


Az Inego Kft. háztartási, illetve fürdőszobai mérlegek javítását nem tudja vállalni.

Szerviz
Top