Szolgáltatások

Kiskereskedelmi megoldások

A mechanikus és az elektronikus mérlegek összehasonlítása

A kereskedelemnek megvannak a maga elmaradhatatlan eszközei, amelyekkel könnyebb és egyszerűbb az értékesítés, gördülékenyebb a vásárlás. Ezek közé tartoznak a mérlegek is. Mérlegekből ma már többféle kapható, így a hagyományos és jól ismert mechanikus mérleg mellett modern, elektronikus mérlegekkel is mérhetjük az árut. De melyiket miért érdemes választani?

Az elektronikus mérlegek nagy előnye, hogy a modern külső mellett modern szerkezetek is, tehát igazán pontosan lehet velük mérni. Többféle beállítást tesznek lehetővé, megkönnyítik a mérést, felgyorsítják a munkát. Praktikus, könnyen leolvasható kijelzővel rendelkeznek. A mechanikus mérlegek mindenki számára egyértelműen kezelhetőek, nem okoznak meglepetéseket, javításuk viszont mára gazdaságtalanná válik, hiszen az elektronikus mérlegek ára egyre lejjebb kúszik.

Nem tudja, hogy melyik mérleg mellett döntsön, érdeklik a további részletek? Keressen meg minket bizalommal megadott elérhetőségeinken és kérjen bővebb információt mérlegekkel, illetve azok szervizelésével kapcsolatban!

Az Inego Kft. egyik fontos területe a kiskereskedelmi egységek kiszolgálása. Legyen szó a legegyszerűbb tömegmérésről, esetleg árszorzási feladatról, nálunk megtalálja amit keres. Foglalkozunk természetesen hálózatos mérlegekkel, címkenyomtatós eszközökkel, nagyobb egységek részére. Palettánkon megtalálja a fizetés gyorsítását szolgáló vonalkód scannereket,  kézi, illetve pulti, professzionális kivitelben is. 

Kiskereskedelmi megoldások
Top